De 5 beste Crypto Derivatives Exchange i 2021

Du trenger en børs som tillater handel med kryptoderivater hvis du vil starte. Noen av de beste kryptovaluta-børsene bruker du allerede handel med derivater. Siden det ikke har eksistert lenge, legger mange børser fortsatt til disse funksjonene for handelsmenn. Vi søkte etter de mest brukte og pålitelige slik at du ikke trenger å gjøre det.

Her er de beste derivatutvekslingene:

 1. Bane
 2. Binance
 3. Bitmex
 4. Deribit
 5. Okex

La oss gjennomgå dem en etter en

5 beste derivatutvekslinger for Crypto:

1. Binance Futures-konto

Binance som er den første børsen for spot trading, rullet ut margin, og futures trading de siste kvartalene. I motsetning til andre plattformer som bare støtter noen få kryptoer, støtter Binance mye. Bortsett fra BTC, ETH, BCH og noen få populære, støtter Binance også over 25 altcoins.

Avgifter er også rimelige på plattformen. Det er ingen gebyr hvis du setter inn. For handelsmenn betaler både takere og produsenter 0,04% på hver handel. Og uttaksgebyret er 0,0005 BTC for alle derivathandlere.

Leveres med tofaktorautentisering for brukere. Og det er god kundesupport. Ulempen er at plattformen ikke er tilgjengelig for amerikanske handelsmenn. Men du kan fortsatt handle hvis du bruker en VPN.

Opprett Binance Futures-konto

2. Bitmex

Bitmex er en populær kryptobørs hvor du kan handle derivater. Det har vært i spillet siden 2014 og har vokst som en god plattform for mange handelsmenn. Plattformen tilbyr ukentlige futureskontrakter, daglige kontrakter og bytter. Du kan handle marginer, futures eller evige kontrakter.

Plattformen støtter bare Bitcoin for transaksjonen. Dermed gjøres uttak, innskudd og transaksjonsgebyrer i BTC. Og det støtter også Ethereum, Cardano, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple og Tron for handelsformål. Selv om du kan handle par med disse eiendelene, må du bare ta ut eller sette inn BTC.

Markedstakere betaler 0,075% per handel, og produsenter får en rabatt på 0,025%. Dette er en refusjon gitt til produsenter for å skaffe likviditet til plattformen.

Les: Bitmex anmeldelse

Det er 24/7 støtte for handelsmenn som trenger hjelp. Bitmex lagrer noe av kryptoen din på et fryselager for oppbevaring. Det er også en tofaktorautentisering for å forhindre at ondsinnede parter får tilgang til kontoen din. Bitmex støtter engelsk, japansk, kinesisk, koreansk og russisk.

Opprett en gratis konto på Bitmex

3. Deribit

Deribit er en annen flott bytte for krypto futures og trading av opsjoner. Det startet i 2016 og har bygget en brukervennlig plattform for derivathandlere. Deribit er åpen for handelsmenn i over 100 land. Det kommer uten depositum og gratis uttaksmuligheter opp til visse beløp. Og tillater bare kjøp og salg av Bitcoin futures og opsjoner.

Støttede handelsmynter:

 • Bitcoin
 • Ethereum

Deribit har mange funksjoner. Det tilbyr dashbord for handelshistorie, nylige handler og ordrebøker. Den har også statistikk for futures, indeks, volatilitet og tekniske indikatorer. Deribits grensesnitt appellerer til en nykommer og fungerer som et kraftig verktøy for veteraner.

Du kan handle via nettportalen eller laste ned en Android / iOS-app. Deribit støtter mange handelsroboter og bruker fryselager for å holde eiendelene dine trygge.

Markedstakere betaler 0,075% på handler, mens produsenter betaler 0,025%. For uttak betaler handelsmenn 0.0006BTC per uttak. Innskudd, uttak og handler er kun i BTC. Det er 24/7 støtte for handelsmenn. Deribit støtter engelsk, koreansk, spansk, russisk, japansk, kinesisk og tyrkisk.

For å handle, må du opprette en konto, gjøre et innskudd og velge enten futures eller opsjoner. Bloggen deres har nyttig innhold hvis du setter deg fast.

Opprett konto på Deribit

4. Bane

Bitcoin derivater børser

Bybit har ikke vært i kryptomarkedet lenge. Det som gjør det til en god plattform, er at hovedformålet er å imøtekomme handel med kryptoderivater. Den støtter fire avledede par, inkludert BTC, ETH, XRP og EOS. Disse krypto-eiendelene er alle sammenkoblet med USDT.

Du kan bare finansiere kontoen din via krypto. Det er ingen støtte for kredittkort eller bankoverføringer.

Bybits team hevder at plattformen kan behandle opptil 100 000 transaksjoner per sekund. Dette gjør det kraftig for både individuelle og institusjonelle handelsmenn.

For brukeropplevelse er Bybit ren. Den er bygget for å appellere til både nykommere og veteranhandlere. Det er mange grunnleggende pedagogiske ressurser for nybegynnere å lære å handle på plattformen. Handlere kan enkelt få tilgang til Bybit i hvilken som helst nettleser eller laste ned mobilappen.

Les: Bybit-gjennomgang

Du kan sette inn et hvilket som helst beløp du ønsker. Men det er et minimum uttakssum, avhengig av kryptoaktiva. Vi skisserer dette nedenfor:

 • Bitcoin: 0,0005BTC
 • Ethereum: 0,01 ETH
 • Rippel: 0,25XRP
 • EOS: 0.1EOS

Nykommere på Bybit får en bonus på $ 90.

Bli med Bybit & Krev $ 90 bonus

5. OKex

Du har enten brukt den, hørt om den eller sett en annen handelsmann bruke den. OKex er et stort navn i krypto med støtte for mange eiendeler. Det er den beste børsen for handel med derivater i følge CryptoCompare.

OKex tilbyr mye, inkludert evigvarende bytter, futures og marginer. Den støtter ni kryptovalutaer i derivatmarkedet.

Hvis du vil handle med en bestemt krypto, må du finansiere kontoen din med den samme eiendelen. For eksempel må handelsmenn som ønsker å handle bitcoin-futures, finansiere kontoen sin med BTC. Dermed krever en Ether-kontrakt ETH. Litecoin krever LTC, som er det samme for alle de ni eiendelene som OKex støtter.

Det er også en nybegynnerkunnskapsquiz for nykommere som går inn i futures og swaps. Testen er enkel, så ikke hopp over den. OKex vil at handelsmenn skal komme inn i derivatmarkedet sitt med litt kunnskap om hvordan ting fungerer. Quizen lar deg lære marginanrop, bytter, futures, finansiering og uttaksplaner på OKex.

En annen kul del om Okex er Customer to Customer dashboard (C2C). C2C lar deg koble din derivathandel med seks fiat-valutaer. Valutaer inkluderer euro, tyrkisk lira, pund, renminbi, rubbles og den vietnamesiske dongen. Dette lar deg handle i en valuta du ønsker. Og du trenger ikke lide å bytte fra en valuta til en annen når du tar ut pengene dine.

Generelt er OKex et flott sted å handle kryptoaktiva.

Bli med Okex

Hvilken kryptoderivatutveksling bør du bruke?

Det er mange faktorer du må vurdere for å velge den beste derivatbørsen for deg. Hvis du leter etter noe enkelt og kraftig valg: Bitmex.

Bitmex krever ikke KYC, som er et annet plusspoeng.

De er vennlige for nybegynnere, og tilbyr også papirhandel for deg å praktisere derivathandel.

For høy likviditet er Bitmex et godt valg. Derivathandelsgebyrene er de høyeste blant disse tre, men de er de eldste og tilbyr en av de høyeste likviditetene.

For de som ønsker å handle med flere mynter, er Binance futures definitivt et inaktiv valg. Dessverre er begge disse utvekslingene ikke tilgjengelige for brukere fra USA, og du kan bare bruke den ved å bruke en VPN.

Over til deg:

Gi meg beskjed om hvilken kryptoderivatutveksling du bruker og hvorfor? Hvis vi liker din anbefaling, vil inkludere dette i listen vår over de beste børsene for handel med kryptoderivater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me