Bybit Review – Handelsgebyrer og er det en sikker bytte? (2021)

Bane

Gratis

Bane

9.9

UI og UX

9,8 / 10

Brukervennlighet

9,6 / 10

Kundeservice

10,0 / 10

Avgifter

10,0 / 10

Fordeler

 • Lav handelsavgift
 • Ingen KYC
 • Rask motor (1ms)
 • Mobilapp

Ulemper

 • Uregulert
 • Ung utveksling

Bli med i Bybit – Krev $ 90 bonus

 • Er Bybit en sikker bytte for derivathandel?
 • Er Bybit-avgifter billigere enn alternativet?
 • Krever Bybit KYC?
 • Skulle du bruke Bybit?

Vi vil lære alt om disse i vår grundige gjennomgang av Bybit.

Antall forhandlere og volum på derivatinstrumenter har økt betydelig de siste kvartalene.

Tidligere pleide Bitmex å være den beste marginhandelsbørsen, men på grunn av et nylig skifte i handelsmannens følelser og kontroverser rundt Bitmex-hack, begynte mange handelsmenn å flytte til nye marginbørs som Bybit og Binance.

Bybit viser seg å være en klar vinner da de lyttet nøye til handelsmannens samfunn, og siden i fjor er de stadig økende. Det kan underholde mange at hvordan en ung børs som Bybit klarte å fange hjertet til handelsmenn på et så kort spenn.

Da vi så dypt inn i Bybit-operasjonen, og hvordan de leverer nye funksjoner, var det klart hvorfor Bybit vil fortsette å vokse i tiden som kommer.

Bli med i Bybit og få $ 90 velkomstbonus &# 127873;

I denne Bybit-gjennomgangen har jeg skissert alle detaljene du trenger å vite for å lære hva som er Bybit, dets funksjoner, risiko, sikkerhet, handelsavgifter og noen få flere spørsmål, som vil hjelpe deg å forstå alt om denne utvekslingen..

Hva er Bybit?

ByBit er en av de raskest voksende handelsplattformene for kryptoderivatmargin, som hovedkontoret ligger i Singapore og kontorer i Taiwan og HongKong. Bybit-matchende motor er i stand til å håndtere 100.000 TPS, slik at du ikke trenger å bekymre deg for problemer med overbelastning og tilbud lav ventetid (1 ms).

Med over 100 000+ brukere og flerspråklig støtte (Engelsk, kinesisk, tradisjonell kinesisk, koreansk og japansk), Bybit er for øyeblikket en av de 3 beste børser for kryptosderivater.

For tiden tilbyr Bybit to typer kontrakter:

 1. USDT evigvarende kontrakt: Margen som brukes er USDT, og det er en lineær kontrakt. Hvis du handler i BTCUSDT, anbefaler jeg at du bruker denne for nybegynnere.
 2. Omvendt Evig kontrakt: En omvendt kontrakt betyr at hvis en næringsdrivende ønsker å handle BTC / ETH / XRP / EOS-kontrakt, må den underliggende kryptovalutaen brukes som margin for å handle den respektive kontrakten.

For tiden er følgende mynter tilgjengelig på Bybit for marginhandel:

 1. BTC
 2. ETH
 3. XRP
 4. EOS
 5. USDT

Vi vil dykke dypt ned i Bybit-handelsstrategier i kommende opplæringsprogrammer, for nå, la oss fokusere på funksjoner og tilbud fra Bybit. Dette vil hjelpe deg å forstå hvilke statister du kan forvente deg fra denne stigende stjernen.

Funksjoner i ByBit – What’s makes it special?

I motsetning til annen børshandel tilbyr Bybit minimalistisk layout, men under panseret er det fullpakket med alle de funksjonene som kan hjelpe en næringsdrivende som deg eller andre til å få en jevnere handelserfaring..

I neste avsnitt har jeg skissert noen av funksjonene i Bybit som du bør vite. Når du begynner å bruke Bybit, vil du også kunne lære flere funksjoner som jeg har hoppet over med vilje, slik at du kan oppdage det.

Konsentrert bytte for handel med høyt volum:

ByBit støtter 5 kryptovalutaer med stor volum for handel, inkludert BTC, ETH, EOS, XRP og USDT. De introduserte nylig USDT evig handel, der P&L telles i USDT, og sparer mye hodepine.

Høy ytelse:

ByBit tilbyr utnytte opptil 100 ganger, dette er hvor mye penger du kan låne fra børsen.

For eksempel, hvis du åpnet en posisjon på 100 USD, og ​​du bruker 50X gearing, vil du kunne handle en kontraktsverdi på 5.000 USD. Forresten kalles 100 USD i dette scenariet “Initial margin”.

Enkel å bruke handelsterminal:

Bybit tilbyr en av de intuitive handelsterminalene, og hvis du er noen som flytter fra en eksisterende børs som Bitmex eller Binance, vil det overraske deg. Bybit trading terminal er kraftig, så vel som robust i funksjoner.

ByBit mobilapp:

Jeg må innrømme at jeg prøvde Bybit-mobilappen ganske senere etter webappen deres, og ble overrasket over enkelheten og kvaliteten. Det er uten tvil mobilapp, med alle nødvendige funksjoner. Mens alle lignende mobilapper fra andre børser ser travle ut, ser Bybit mobilapp ut enkel og enkel å bruke. Jeg vil dele en veiledning for det samme de neste dagene.

Mobilappen er tilgjengelig for både iOS og Android.

Ingen KYC nødvendig:

Bybit er en av få KYC-børser av høy kvalitet, og du kan registrere deg fra hvilken som helst del av verden med mindre du bor i et sanksjonert land eller i USA. USA-brukere kan bruke en VPN som NordVPN for å få tilgang til Bybit.

Registreringsprosessen er rask, og du har også rett til å få en bonus som jeg har forklart i den videre delen av vår detaljerte ByBit-gjennomgang.

Sikring:

Bybit lar deg holde både lange og korte posisjoner samtidig. De tilbyr også isolert modus, som lar deg bruke forskjellige gearings for samtidig posisjoner. Jeg har forklart begge typer tilgjengelig margin i den videre delen.

Bytt mynter til markedspris:

Bybit lar deg også bytte en mynt til en annen. Hvis du for eksempel holder ETH, og vil konvertere det til BTC eller USDT, kan du også gjøre det. Prissettingen er den samme som enhver annen populær børs.

Denne funksjonen er imidlertid ikke veldig fremtredende og lett å finne.

Å gå videre til handelsavgifter på Bybit.

Hva er bybit-avgifter:

Gebyrene på Bybit er en av årsakene til populariteten. administrerende direktør Ben Zhou og teamet hans har gjort en fantastisk jobb ved å holde avgiftene som en av de laveste i kryptoderivatindustrien.

Bybit tar 0,075% avgift som takeravgift, og tilbyr 0,025% som rabatt for produsenter.

La oss forstå dette med et eksempel:

 • Handler A kjøper 10.000 BTCUSD-kontrakter ved bruk av markedsordre.
 • Handler B selger 10.000 BTCUSD-kontrakter ved bruk av Limit order.

Forutsatt at utførelsesprisen er 8000 USD:

 • Takeavgift for handelsmann A = 10.000 / 8.000 x 0,075% = 0,0009375 BTC
 • Produsentrabatt for Trader B = 10.000 / 8.000 x -0.025% = -0.0003125 BTC

Derfor, etter utførelse, betaler handelsmann A 0,0009375 BTC av takergebyret, og handelsmann B vil motta 0,0003125 BTC rabatt på produsenten.

I skrivende stund er handelsgebyrene de samme for Omvendt kontrakt og USDT-kontrakt.

Konkurranse om bybit-handel:

Et annet høydepunkt i Bybit er at det er handelsdrivende. Det kjører ofte forskjellige handelskonkurranser der du kan delta, og vinne pengepremier. Du bør holde øye med vår telegramkanal eller abonnere på CoinSutra-e-post for å bli varslet om slik handelskonkurranse på tvers av ulike børser.

Gå til Bybit-hjemmesiden for å se om det er noen pågående handelskonkurranse.

Isolert margin og kryssmargin

Bybit tilbyr modus for to marginer, og du kan velge hvilken som helst basert på dine preferanser. Den isolerte margmodusen er mindre risikabel. Hvis du begynner med derivathandel, er min anbefaling å bruke Isolert margin-modus.

La oss forstå begge modusene i detalj:

Hva er isolert margmodus på Bybit:

Denne funksjonen i Bybit sørger for at marginen som plasseres i en posisjon, isoleres fra den næringsdrivendes kontosaldoen. Dette hjelper en næringsdrivende med å håndtere risikoen tilsvarende, da det maksimale beløpet en næringsdrivende vil miste fra avvikling er begrenset til posisjonsmarginen plassert for den åpne posisjonen.

Hva er kryssmarginmodus:

I motsetning til isolert margmodus, i kryssmargemodus, blir hele din tilgjengelige saldo i det tilsvarende handelsparet brukt som margin.

Merk: Du har mulighet til å bytte mellom kryss og isolert margin når du har en åpen posisjon. Den eneste gangen dette ikke vil være mulig når endringen i seg selv kan utløse umiddelbar avvikling. Vi vil dvele dypt inn i dette, i våre kommende opplæringsprogrammer om Bybit-utvekslingen.

Går videre…

Hvordan kreve velkomstbonus på $ 90 (video)

For å belønne og ønske de nye handelsmennene velkommen, tilbyr Bybit en bonus på opptil $ 90, som du kan tjene ved å fullføre følgende oppgaver som vist nedenfor:

Husk: Bonus kan brukes som handelsmargin, men kan ikke trekkes tilbake. Profitt fra bonusen kan trekkes tilbake. Bonusen må aktiveres av handelsaktivitet innen 21 dager etter mottak av bonusen, hvoretter den blir fortapt. Når den er aktivert, utløper den ikke lenger. Hvis bonusen din ikke er aktivert, vil du motta en e-postmelding 7 dager før utløpet.

Krev velkomstbonus for bybit (opptil $ 90)

Her er en video som forklarer hvordan Bybit-bonus og kupong fungerer:

Omløpskode:

Du kan bruke denne lenken direkte som legger til bybit-henvisningskoden du trenger. Hvis du trenger å legge til en direkte henvisningskode, er den her:

Banehenvisningskode: OPkPE

Er Bybit trygt?

I min læring og forskning har jeg funnet Bybit å være tryggere. Den eneste advarselen er at den ikke er regulert, så det er alltid risikoen som er en standard blant alle kryptoderivatbørser. Aktiver tofaktorautentisering, og bruk et sikkert passord for å forbedre Bybit-kontosikkerheten. Og handel bare med mye penger, det er ok å tape.

Sist, men ikke minst, ikke bruk børser som lommebok for å lagre BTC eller andre mynter som støttes, heller få en maskinvarepungebok som Ledger Nano X for å lagre myntene dine på lang sikt. Bruk bare de midlene du trenger for å handle. Du kan også vurdere å bruke en mobil lommebok som Samourai eller Atomic for å fortsette å flytte penger fra din Bybit-konto til din egen lommebok..

Gebyr for uttak av bybit:

Mange børser har skjulte avgifter i form av uttaksgebyrer. Imidlertid er bybit-uttaksgebyrer minimale, og du betaler bare gruvegebyrene, som kun tilbys av derivatbørser av topp kvalitet. Her er oversikten over bybit-uttaksgebyrer:

BTC ETH XRP EOS USDT
Uttaksgebyr 0,0005 0,01 0,25 0,1 5

Imidlertid er en ting du bør vite her; Uttak av bane er ikke umiddelbart. De tar ut midler i grupper, og for tiden 3 ganger om dagen.

Her er minimumsgrensen for uttak for støttede mynter:

Mynter BTC ETH XRP EOS USDT
Minimum uttak 0,002BTC 0,02 ETH 0.2EOS 20XRP 50 USDT

Merk: Det er ingen minimumsinnskuddsgrense.

Konklusjon: Bypassanmeldelse

Bybit er en av de sikreste og raskeste derivatbørser du kan finne. Selskapet deltar vanligvis i alle større offentlige kryptohendelser, noe som gir betydelig tillit. Den flerspråklige kundesupporten og dedikerte kontoadministratoren sørger for at handelsmenn som deg har bedre ombordstigning.

Handelsmotoren er en av de beste jeg har sett i nyere tid, og ikke rart at den har blitt kryptohandleres derivatutveksling.

Som nevnt ovenfor tilbyr Bybit en velkomstbonus som også er tiltalende for nye brukere.

Totalt sett, i min anmeldelse, har jeg funnet Bybit å være en solid utveksling for daglig bruk.

Bli med Bybit & Krev $ 90 bonus

Her er noen av de mest stilte spørsmålene relatert til Bybit:

Hvem eier Bybit?

Ben Zhou er administrerende direktør i Bybit. Selskapets hovedkontor er i Singapore, og har kontorer i Taiwan og Hongkong.

Krever Bybit KYC?

Bybit krever ikke KYC, og du kan begynne å bruke Bybit umiddelbart etter registrering. Det er ingen godkjenningsprosess.

Hvordan kan jeg bruke Bybit fra USA?

Bybit tillater ikke brukere fra USA å bruke plattformen sin. Du kan imidlertid bruke en VPN-tjeneste som NordVPN for å få tilgang til Bybit-plattformen fra USA.

 • Hvordan er din opplevelse av å bruke ByBit?
 • Hva liker du med denne populære derivatbørsen??
 • Hvilke flere funksjoner vil du se?

Ansvarsfraskrivelse: Handel med margin er mer givende og samtidig mer risikofylt. Du bør bare handle når du har finpusset dine handelsferdigheter, og bare bruke mengden penger, det er ok å tape.

Enhver artikkel på nettstedet vårt er ikke et handels- eller investeringsråd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me