Bruke høyhastighets selvforsikringsutvekslinger: En titt på DeversiFi

Utveksling av selvforsvar blir ofte sett på som en nødvendighet i kryptovalutaområdet: når en sentralisert handelsplattform lider et sikkerhetsbrudd eller forvalter penger, brukere taper penger. Selvforsvar betyr at brukere forvalter sine egne midler, og som sådan, selv om plattformen mislykkes, beholder brukerne kontrollen over midlene sine.

De fleste handelsplattformer med egen varetekt klarer imidlertid ikke å oppfylle de standarder og erfaring som sentraliserte børser setter. Dette gjelder spesielt hvis du er profesjonell handelsmann eller fond. Noen krever ekstremt høye avgifter for å handle, andre har tynne ordrebøker og illikvide handelspar, mens andre rett og slett ikke er brukervennlige, upålitelige eller raske nok.

En selvstendig handelsplattform som skiller seg ut er DeversiFi. Siden plattformen bruker StarkWares batching-teknologi, kan den avvikle over 9000 handler per sekund via brukergrensesnittet eller via et API. Handelsopplevelsen på den, som sådan, konkurrerer med en sentralbørs, mens den gir noen interessante fordeler som er unike for plattformen

DeverseFi er bygget for profesjonelle tradere

I motsetning til andre selvstendige handelsplattformer, DeversiFi fjerner og oppdaterer brukernes saldoer umiddelbart, og fjerner trusselen om tilbakeføring av mislykkede handler. Dens ordrebøker er utenfor kjeden, mens oppgjør skjer på Ethereum blockchain. Handlere, som et resultat, drar nytte av raske ordrebøker uten å måtte stole på selve børsen.

Videre bruker den bevis på null kunnskap for å sikre at brukernes saldoer og handelsstrategier forblir private og trygge mot avskjæring, til tross for at oppgjøret er i blockchain. Nettstedet lyder:

"Et kryptografisk nullkunnskapsbevis for DeversiFi-statens saldoer blir deretter publisert med jevne mellomrom til Ethereum blockchain."

Fondene som handles på DeversiFi, ifølge børsens nettsted, er sikret av sterkt reviderte smartkontrakter som sikrer at selv om plattformen går offline, kan brukerne hente eiendelene sine. Den er bygd slik at brukere kan handle direkte fra lommeboken, eller gjennom løsninger for bedriftens varetekt.

Likviditet er heller ikke et problem, ettersom DeversiFi samler likviditet fra både sentraliserte børser og andre selvforsynte kilder. På denne måten kan handelsmenn dra nytte av lav glidning og et stramt bud-tilbud. Fordelene inkluderer også konkurransedyktige avgifter.

På DeversiFi varierer gebyrene fra 0% til 0,2%, med opptil 50% av børsens inntekter som vil kjøpe og brenne det opprinnelige NEC-token fra markedet, i gjennomsiktige auksjoner som skal kjøres hver uke. I henhold til ordene, tilbyr den “de samme konkurranseavgiftene som du forventer av en stor sentralisert børs, og langt lavere avgifter sammenlignet med handelsplasser.”

I fremtiden er DeversiFi klar til å utvide tilbudet med en “nedtellingstimer for sekund som viser nøyaktig når uttakene dine blir behandlet.”

Hvordan bruke DeversiFi

Siden DeversiFi er en selvstendig forvaringsplattform for kryptovaluta, brukes ikke den tradisjonelle registreringsprosessen for e-post og passord. I stedet må vi koble lommeboken vår til børsen, slik at vi kan bruke saldoen til å handle på den.

For å gjøre dette, er alt vi trenger å gjøre på børsens nettsted Klikk for å starte handel, og velg hvilken type lommebok vi bruker. Det er noen få tilgjengelige alternativer, inkludert bruk av MetaMask, en Ledger-lommebok og en Keystore eller lokal lommebok. Legg merke til at MetaMask refererer til nettleserlommebøker – Brave og Operas innebygde cryptocurrency-lommebøker, for eksempel, fungerer.

En lokal lommebok vil se DeversiFi lage en lommebok som vi kan bruke når vi handler på plattformen. Disse lommebøkene genereres automatisk og kan sikkerhetskopieres ved hjelp av et passord.

Selve handelsgrensesnittet er enkelt å bruke. Til høyre har vi vår token balances-widget – som viser både saldene i lommeboken vår og de som er klare for handel på børsen. For å bruke DeversiFi, må vi “låse” midler på handelsplattformens smarte kontrakt, noe som kan sees på som et tilsvar til å sette inn penger på en sentralisert børs..

Resten av handelsplattformen ligner på en profesjonell sentralisert plattform, inkludert omfattende kartverktøy, markedsførings- og begrensningsordrefunksjonalitet, ordrehistorikk osv., Så det er ikke mange forskjeller å gå inn på. Det gjør DeversiFi imidlertid, ha en OTC-handelsopsjon, slik at brukerne kan sette sine egne priser og handle med en spesifikk motpart på en helt desentralisert og pålitelig måte

Disse OTC-handlerne deles ikke på børsens ordrebok, og kan i stedet deles via en unik URL mellom handelspartnerne eller kringkastes som en offentlig handelsmulighet. Gebyrer for disse transaksjonene, som kan brukes til å utføre større ordrer uten å påvirke prisen på et token, er så lave som 0,02%.

DeversiFis OTC-handler kan også brukes når handelspartiene ikke stoler på hverandre. Fremmede som bytter tokens, kan for eksempel bruke OTC-handler for å sikre at ingen kommer til å bli lurt, ettersom den smarte kontrakten bestemmer at handelen først blir avgjort etter at begge parter oppfyller slutten av avtalen.

Alt dette betyr at når du bruker DeversiFi, har brukerne mer kontroll over midlene enn de er når de bruker sentraliserte handelsplattformer uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten. Denne fordelens fordel fremfor andre desentraliserte børser er infrastruktur og lave avgifter, som gjør at den kan konkurrere med sentraliserte plattformer når det gjelder kvalitetsopplevelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me