7 Altcoin-børser uten KYC og AML

Leter etter ingen KYC-utvekslinger?

Ingen KYC-bytter med uttaksgrense
Utveksling utenfor KYC Beskrivelse Ingen KYC-uttaksgrense
Bane Børs for kryptomarginhandel som ikke krever KYC. Ingen grense
Binance Toppvolumutveksling som ikke krever KYC med mindre du vil trekke mer enn 2 BTC på 24 timer. 2 BTC / 24 timer
Bitfinex Brukere som ønsker å sette inn / handle / ta ut de fleste kryptovalutaer, er ikke pålagt å bekrefte kontoen sin 10 BTC / 24 timer
Changelly En annen populær spot trading plattform som ikke krever KYC. 2 BTC / 24 timer
  • Er du interessert i å kjøpe altcoins uten å bry deg med å svare på spørsmål?
  • Lei av å gå gjennom KYC-prosessen igjen og igjen på kryptobørs?
  • Leter du etter alternativer for å unngå den prute KYC & AML prosesser?

Hvis du er, har du kommet til rett sted.

Jeg skal fortelle deg om noen altcoin-børser som lar deg handle uten å gå gjennom KYC- og AML-sjekken. Ikke bare dette, det er ingen uttaks- eller innskuddsgrenser som hindrer deg i å kjøpe / selge poser med altcoins.

Det er unødvendig å si at dette vil være normen når de desentraliserte børsene øker markedsandelen, noe jeg tror kommer til å ta en stund.

Tips: Det er bedre å opprette en ny e-postkonto ved hjelp av noe som Protonmail, som ikke sporer aktivitetene dine og bruke en nettleser som Brave eller bruke noen logg-VPN for å få tilgang til disse KYC-utvekslingene mer privat.

Inntil da kan vi bruke disse tjenestene, hvorav noen er sentraliserte og noen av dem er desentraliserte, for å unngå KYC og AML for å beskytte personvernet ditt..

7 beste Altcoin-børser uten KYC & AML

1. Binance

Binance er en av de beste kryptovalutautvekslingene som støtter alle populære Altcoins og la deg bruke plattformen anonymt. Du trenger ikke å gjøre KYC hvis den daglige uttaksgrensen ikke er mer enn 2 BTC.

For de som leter etter mer enn spothandel, får du også tilgang til margin og fremtidig handel på samme plattform.

Denne sentralen er registrert på Malta og utenfor jurisdiksjonen til USA, Kina eller andre land som kan be om brukernes data.

Bruk Binance uten KYC

2. Bane

Ingen kyc krypto utvekslingIngen kyc krypto utveksling

Bybit er en populær uten KYC-derivatbørs som støtter USDT evigvarende og omvendt evigvarende kontrakt. Du kan handle BTC, ETH, XRP, EOS og USDT mynt. Sjekk ut min anmeldelse av Bybit for å lære mer om hvordan denne ingen KYC-utveksling fungerer.

Bli med i Bybit (Få $ 90 med i kampanjen)

3. Changelly

Changelly

Changelly, en sentralisert Altcoin-byttetjeneste, som ikke presser deg til å fullføre KYC eller AML for å kunne bruke tjenestene.

Det er ingen ID-verifiseringsregistrering du må gjøre for å bruke tjenestene deres. For forbedret sikkerhet kan du til og med bruke denne tjenesten med et VPN.

Denne metoden krever imidlertid at du har støtte altcoins som LTC / ETH / DASH etc for å bytte mot BTC eller annen støttevaluta. Hvis du har altcoins, kan du kjøpe Bitcoins på få sekunder uten bekreftelse ved hjelp av Changelly.

Bruk Changelly Now

4. BitMEX

BitMex

Bitmex er en annen sentralisert Altcoin-utveksling som ikke krever at du gjennomgår AML og KYC for innskudd og uttak.

Til tross for at det er en overveiende BTC-utveksling, vil du også finne noen altcoins som DASH, Cardano, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic osv..

Når du bruker Bitmex-børsen, trenger du ikke bekymre deg for likviditet fordi den har et enormt volum på over 126 000 BTC med en rangering blant topp 10 på CMC.

Bli med Bitmex

5. BitShares

BitShares

BitShares er desentralisert utveksling basert på grafen-blockchain-teknologi.

Siden det er en desentralisert sentral, er det ikke behov for bekreftelse, KYC eller AML, før du bruker denne tjenesten.

Å åpne en konto på BitShares er ganske enkelt, siden det ikke krever noen registrering eller KYC til å begynne med. Det eneste du trenger å ta vare på er påloggingspassordet og brukernavnet ditt, for det er det som vil hjelpe deg i tilfelle noe går galt.

Passordet ditt vil se ut som: P5KSgr3tMUE4vLo9uwWJScsD5sQYg6BLa7QCT3e9XTe6C

De volum i skrivende stund på denne børsen er 1900 BTC, som er ganske anstendig for en desentralisert utveksling uten AML eller KYC.

Bruk OpenLedger Dex Now

6. Bisq (aka BitSquare)

Bsiq

BitSquare er en peer-to-peer-markedsplass for kryptovalutaer som BTC, ETH etc. Det er en fullt desentralisert utveksling som ikke krever noe navn, e-post-ID eller bekreftelse, så det er ikke snakk om KYC eller AML.

Personvernet ditt er også sikret fordi det bruker Tor og ikke holder fiat eller bitcoins på serverne eller på kontoen deres. For øyeblikket er det støtter 126 kryptovalutaer (inkludert BTC) og er tilgjengelig på Windows-, Mac- og Linux-plattformer. Handelsvolumene er imidlertid lave.

De volum i skrivende stund på denne børsen er 4 BTC med 11 kryptovaluta / krypto aktiva par oppført på den.

Her er en introduksjonsvideo på Bitsquare:

Registrer deg på BitSquare

7. EtherDelta

EtherDelta er en altcoin-utveksling bare for Ethereum-baserte tokens også kjent som ERC 20 tokens.

Etherdelta

Det er også en desentralisert børs, så det er ingen innskudds- eller uttaksgrenser eller noe krav fra AML eller KYC.

Den eneste ulempen med denne sentralen er hastigheten, ettersom alt du gjør på denne sentralen er smart kontraktdrevet og krever at du betaler GAS-pris.

De volum i skrivende stund på denne børsen er 1308 BTC med 335+ kryptovaluta / krypto aktiva par oppført på den.

Merk: Ikke la kryptoene dine ligge på EtherDeltas kontrakter. I stedet kan du bruke denne utvekslingen trygt uten å bekymre deg for hack via Ledger Nano S (Link Ledger Nano S & EtherDelta-artikkel)

Bli med EtherDelta

Konklusjon: Ingen Kyc-børser

Jeg tror ikke å kreve AML og KYC vil bli mer vanlig dette året fordi mange desentraliserte sentraler er i røret, noe som kan sette de sentraliserte sentrene under press for å kvitte seg med KYC-kravene.

Å ha AML og KYC går også mot den grunnleggende leietakeren av desentraliserte valutaer, og det er derfor vi er vitne til den enestående utviklingen av desentralisert infrastruktur som setter personvern i høysetet..

Vel, det er alt fra min side.

Nå er det på tide å høre fra deg: Hvis du vet flere altcoin- og kryptovaluta-tjenester som ikke krever AML & KYC, del den med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Noen håndplukkede artikler for videre lesing på CoinSutra:

  • Hvordan signere en melding med Ledger Nano S Wallet?
  • 7 beste nettsteder å kjøpe Dash Cryptocurrency
  • Hvilke kryptovalutaer støttes av Ledger Wallet?
  • Beste Ethereum [ETH] lommebøker å bruke i 2020
  • Hva er Atomic Swap og hvorfor det betyr noe? [Må vite]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me