5 beste utvekslingsmynter og -tegn i Crypto-verdenen (2021)

 • Liker du å tjene vanlig utbytte som passiv inntekt?
 • Liker du å ha gode kryptomynter?

Hvis svaret ditt er bekreftende, har vi lignende strategier for å tjene penger i kryptosfæren. Og hvis du ikke er klar over disse strategiene, ikke bekymre deg. Du kan lære dem i dag ved å lese denne artikkelen.

Strategien er enkel – identifiser gode mynter som belønner deg på en eller annen måte for å ha dem. Og tro meg, med den utviklende kryptosfæren øker også mulighetene for å tjene utbytte via passiv inntekt.

En slik strategi er å identifisere kryptobørs som har innfødte mynter og tilby visse utbytter og avgiftsreduksjoner til brukerne for å ha sine innfødte mynter. Spesielt i 2019 fremmer IEO (Initial exchange offering) denne veksten av byttetokener, og de blir en gullgruve.

Fra og med 2019 er dette de mest populære byttetokenene:

 1. Binance: BNB-token
 2. BitMax: BTMX-token
 3. KuCoin: KCS
 4. Huobi: HT-token
 5. Bibox: BIX-token
 6. OkEX: OKB-token
 7. BitPanda: Best

For nå vil jeg liste opp noen kryptomønter som tilbyr utbytte og reduserte avgifter.

Beste Crypto Exchange-mynter for bonuser eller lavere transaksjonsgebyrer

1. BNB

BNB aka Binance token er en innfødt mynt av Binance exchange, også et ERC20-token, med en fast forsyning på 200 millioner. Ut av dette ble 100 millioner BNB-tokens distribuert under ICO i fjor.

Hvis du ikke visste det, er Binance den beste kryptokursutvekslingen i markedet per nå. Hvis du vil vite mer om Binance, kan du lese denne eksklusive guiden.

Du kan bruke BNB til å betale gebyrer på plattformen, inkludert, men ikke begrenset til:

 • Vekslingsgebyrer
 • Uttaksgebyr
 • Noteringsgebyrer
 • Eventuelt annet gebyr

Bortsett fra dette, når du bruker BNB til å betale for vekslingsgebyrer, vil du motta en betydelig rabatt i henhold til diagrammet nedenfor. Du kan se gebyrstrukturen deres i detalj her.

Avgift-Binance

Sist, men ikke minst, er tokenøkonomien til BNB satt på en måte som ikke bare du vil motta valutakursreduksjon, men nettoverdien av tokens vil fortsette å øke med tiden fordi Binance vil tilbakekjøpe 20% BNB-tokens hvert kvartal og brenne dem til den totale forsyningen når 100 millioner.

Dette vil naturlig øke prisen på BNB-tokens. Du kan lære mer om BNB-token i vår Binance-utvekslingsanmeldelse her.

Formidling: Jeg kjøpte BNB-tokens for $ 12 for noen måneder siden. I dag er de verdsatt godt over $ 15 per mynt.

Kjøp BNB-mynter nå

2. BTMX-token

BitMax ser ut til å være en annen kommende børs som følger etter Binance-utvekslingen. Det opprinnelige token til Bitmax (BTMX) tilbyr mange flotte belønninger og funksjoner. Et ERC20-basert token som har en grense på 10 milliarder BTMX. Et høydepunkt ved Bitmax-utveksling er; du bør kunne kjøpe andre byttetokener på Bitmax. Dette er noe unikt og gjorde det verdt å utforske BTMX fra investeringsperspektiv.

Funksjoner av BTMX token:

 • Betal utbytte for brukere som låser BTMX-token
 • Delta i IEO (Bitmax Launchpad)
 • Trans-fee mining: Når en bruker betaler transaksjonsgebyrer for en handel, incentiverer plattformen i BTMX-token. Plattformen trekker handelstransaksjonsgebyrer fra handelsmenn og krediterer kontoen sin med BTMX-tokens av samme verdi

Her er tildelingsplanen for BTMX-token:

 • 49% av total utstedelse er satt av til forhåndsdistribusjon (5% – tidlige supportere, 4% – strategisk partner, 12% – team og plattform, 18% – Foundation, 9% – privat salg, 1% – markedsføring og drift)
 • 51% vil bli frigitt og distribuert for å stimulere brukere daglig til å delta i transaksjon gruvedrift, total BTMX i omløp = daglig gruvedrift av BTMX / 51.
 • 10% av den private salgsdelen (som er 9% av den totale utstedelsen) vil bli frigitt før resten av 49%, derfor er den betegnet som pre-release beløp (0,9% av total utstedelse).

Pre-distribution Token Unlocking Mechanism:

 • Låse opp mekanismen: Antall poletter distribuert som en del av forhåndsdistribusjon (49% av total utstedelse) vil bli låst opp daglig i henhold til forholdet 49:51 der 51 refererer til dagens produksjon av gruvedrift
 • Låser opp prioritet: De 10% i den private salgsdelen (forhåndsutgivelse) vil først bli prioritert for preferanselåsning. Resten av pre-distribusjonstokenene vil etterpå være underlagt Unlocking Mechanism som beskrevet ovenfor på pro-rata-basen.

Kjøp BTMX Token

3. KCS

KCS er det opprinnelige token til den velkjente KuCoin-børsen og ligner ganske mye på Binances BNB.

KCS aka KuCoin Shares er et ERC20-token, hvorav 100 millioner ble distribuert i ICO i fjor.

Du kan se belønningsgraden for å holde KuCoin Share-tokens nedenfor.

KuCoin-aksjediagram

Å forstå KuCoin-aksjer er forståelig nok en vinn-vinn-situasjon i begge forhold hvis du er HODLer eller handelsmann.

I likhet med Binance vil 10% av fortjenesten brukes til å kjøpe tilbake KCS og brenne dem slik at innehaverne av KCS blir belønnet mer som et resultat av den prisverdige prisen.

Kjøp KCS-mynter nå

4. Bibox

Bibox Exchange

Bibox er en børs som ligner på Binance og har et native token kalt BIX.

BIX-tokens kan brukes til å betale forskjellige avgifter på plattformen, og innehaverne av BIX-tokens blir belønnet med en avgiftsreduksjon i henhold til diagrammet under.

BIX-Token-Fee-Schedule

Et annet insentiv knyttet til BIX er at disse tokens vil bli kjøpt tilbake regelmessig og brent til den endelige forsyningen når 200 millioner, noe som skaper et økonomisk incitament for eierne.

Totalt tilbud: 264.480.790

Lås-funksjon:

Denne funksjonen lar deg tjene en del av handelsavgiftene hvis du låser opp BIX-token i en viss periode. Se skjermbildet nedenfor for å lære hvordan du låser BIX-token og tjener insentiver:

Du har også et alternativ for å låse opp token når som helst, noe som forhindrer deg fra markedsmanipulasjon.

I juni 2019 kunngjorde Bibox Bibox Ambassador Global Recruitment som tilfører BIX-tokenholdere mer verdi. Du kan lese om det her.

Kjøp BIX-mynter nå

5. COSS

COSS

COSS er et annet ERC20-token, som også er den opprinnelige valutaen til COSS-utveksling.

COSS er også en børs som Binance og KuCoin, med lignende funksjoner. Det vil imidlertid forvandle seg til en DAO.

Foreløpig betales COSS-holdere 50% av valutahandelavgiften ukentlig.

Man kan ha COSS-tokens på selve børsen eller i en ERC20-lommebok som MyEtherWallet for å motta belønningene.

Kjøp COSS Tokens nå

Konklusjon: Beste Crypto exchange utbytte mynter

Alle børsene som er oppført ovenfor har lignende fordeler, og det er en lønnsom idé å ha disse tokens. Jeg sier lønnsomt fordi kryptorommet fortsatt vokser og ikke har nådd metningsnivået.

Jeg tror også at slike tokens er et must i enhver kryptoportefølje fordi disse tokens har lav risiko med anstendige belønninger.

Det er det fra min side i denne artikkelen.

Gi meg beskjed om tokens / mynter du har tenkt å kjøpe og holde. Del også med meg hvis du vet om andre kryptomønter som gir utbytte eller gir en reduksjon i avgiftene for å holde dem.

Noen få andre håndplukkede artikler du kan lese og utvide kunnskapsbasen din:

 • Topp 5 nettsteder å kjøpe Ripple (XRP)
 • De beste smarttelefonappene for handel med kryptovaluta på farten
 • Hva er Atomic Swap og hvorfor det betyr noe? [Må vite]
 • YoBit Exchange Review: Legit eller Scam?
 • Binance-alternativer: Crypto-utvekslinger som ligner på Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me