Crypto behöver ett ögonblick av “Bluetooth eller WiFi”: IOHK’s Hoskinson

Kryptovalutor har ännu inte skaffat sig massanpassning, det är säkert. Som det ser ut använder mindre än 1% av världens befolkning aktivt blockchain-teknik, oavsett om det handlar om Bitcoin-transaktioner, Ethereums smarta kontrakt, supply chain management eller vad har du. Men vissa kennlingar är säkra på att det kommer att finnas en händelse som kommer att katapulera kryptotillgångar till en vanlig publik och därigenom säkerställa att detta är mer än bara en passande modefluga i allmänhetens ögon.

Crypto är inte lika allestädes närvarande som WiFi … Uppenbarligen

I en ny intervju med Cheddar kallade Charles Hoskinson, som har spelat nyckelroller i Bitcoin, Ethereum och Cardano, denna hypotetiska händelse ett ”WiFi- eller Bluetooth-ögonblick.” Han förklarade att krypto- och blockchainutrymmet behöver ett sådant ögonblick, men “vi har inte kommit dit ännu.”

När det gäller vikten av en sådan händelse förklarar Hoskinson sin analogi: När du reser över hela världen, oavsett om det är Japan, Korea, Sydafrika eller effektivt var som helst annars, är konsumenter villkorade att dra ut sin telefon i ett försök att ansluta WiFi. Chefen för Input Output, ett blockchain-utvecklingsföretag som huvudsakligen arbetar med Cardano och Ethereum Classic, noterade att Wi-Fi, inte ett annat informationsdelningssystem, var ”på grund av det hårda arbetet i en hel bransch” snarare än ren tur.

På golvet i NYSE och väntar på en cheddarintervju pic.twitter.com/htZZGlOjOK

– Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 28 mars 2019

Och därmed förklarar han att med Cardanos arbete med sidokedjor och Proof of Stake, tillsammans med liknande initiativ från företag som Ripple, kommer blockchain “standarder” att konvergera under de kommande tre till fem åren, vilket kommer att skapa en interoperabel nät av kedjor som möjliggör tillståndsfri överföring av data och värde. Medan den här drömmen låter högt förklarar Hoskinson att det kan göras genom utveckling och pragmatism, varav den senare skulle vara en kontroversiell punkt eftersom det finns många maximalister dess kryptoläger, särskilt när det gäller bitcoin.

Med andra ord, genom den ständiga utvecklingen av dessa framväxande tekniker, i kombination med upprätthållandet av en global tänkesätt, kommer infrastrukturen så småningom att vara på plats för massantagande av kryptotillgångar, “även för bonden i Afrika.”

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Adoption är runt hörnet?

Även om det inte är klart vad den enskilda händelsen kommer att vara som kommer att cementera bitcoin och andra kryptovalutor i verkligheten i historikböckerna, eller blockchain om du vill, visar adoption långsamt sitt ansikte mer och mer. Här är en lista över nyligen antagna händelser:

  • Kakao kan ge Crypto Wallet-tjänster till miljoner sydkoreaner: Media outlet Financial News (FnNews) rapporterar att de 44 miljoner användare av det sydkoreanska sociala medieföretaget Kakaos flaggskeppsprodukt, den populära meddelandeplattformen KakaoTalk, snart kommer att exponeras direkt för digitala tillgångar, som bitcoin. På tal med nyhetsportalen påpekade en rad insiders inom branschen, som påstås arbeta med det Jeju-baserade företaget, att KakaoTalk kommer att se användning som en “kryptoplånbok”, vilket ger miljontals sydkoreaner möjlighet att interagera med en rad blockchain ekosystem. FnNews-rapporten hävdar att det är lika enkelt att använda applikationen som att skicka ett meddelande, så att användarna kan skicka eller begära kryptovalutor med några få klick, vilket minskar inträdeshindret.
  • Facebook ger sig in på Blockchain Hiring Spree: Enligt en rapport från The Next Web’s Hard Fork-kolumn finns det två dussin krypto- och blockchain-relaterade jobb som för närvarande listas på Facebooks officiella karriärportal. Rollerna som listas inkluderar två produktchefer, en finansanalytiker, en datavetare, en hotutredare, och här är en intressant, en direktör för Technical Account and Securities and Exchange Commission (SEC) Reporting. Alla roller är antingen baserade på företagets huvudkontor i Menlo Park, i ett Washington D.C.-kontor eller någon annan plats i Tel Aviv. Detta kommer som hearsay antyder att den sociala mediejätten har gått in i diskussioner med kryptobörser för notering av den så kallade ‘FBCoin.’ Som rapporterats av BlockGeeks tidigare förklarar kunskaper som Binances Changpeng Zhao att även om detta företag kan vara centraliserat, ” fler människor [som] antar krypto, desto bättre. Adoption är adoption. ”
  • Bakkt kan tillåta Starbucks att acceptera Bitcoin för Lattes: Enligt en exklusiv rapport från The Block, som citerade källor som är bekanta med affärer, kan Starbucks lansera stöd för digitala tillgångsbetalningar de närmaste månaderna. Block-grundaren Mike Dudas tog till Twitter för att avslöja nyheterna och påpekade att Starbucks fick en betydande andel i Bakkt, en kryptostart som leds av Intercontinental Exchange, i utbyte mot “åtagande att tillåta bitcoinbetalningar i butik under 2019.” Bakks programvara kommer påstås underlätta dessa betalningar, som omedelbart kommer att omvandlas från kryptovalutor till fiatvalutor.

Foto av Markus Spiske på Unsplash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me