Apollo Foundation utvecklar post-blockchain-infrastruktur och decentraliserat internet

Företaget utvecklar DAG-konsensusteknologi och ARKnet, en decentraliserad applikationsplattform.

New York / 12 augusti 2019 / Apollo Foundation tillkännager Apollo 2020, företagets färdplan för en framtid efter blockchain. Ett viktigt initiativ är utvecklingen av DAG (riktad acyklisk graf), vilket gör Apollo till ett av de första kryptovalutaprojekten som bygger den decentraliserade konsensusteknologin efter blockchain..

Stiftelsen kommer att utveckla: ARKnet, en decentraliserad applikationsinfrastruktur; smarta kontraktfunktioner; en tokeniseringsplattform; Apollo Cloud, en decentraliserad molnlagringstjänst; och nationellt valutainitiativ i Afrika, i partnerskap med ADF Group.

ARK: DAG Consensus Protocol

”Apollos vision för 2020 är att bli en nästa generations kryptovaluta efter blockchain. Vi bygger en post-blockchain-distributionsteknologi (DLT) baserat på de avancerade principerna för DAG-konsensus (riktad acyklisk graf), säger Steve McCullah, chef för affärsutveckling. ”Denna teknik kommer att sätta Apollos funktioner över konkurrensen. Med en förväntad TPS (transaktioner per sekund) på minst en miljon kommer Apollo att erbjuda möjligheter som överträffar vad som helst på marknaden idag. ”

Riktad acyklisk graf (DAG) fungerar som ett nätverk av sammankopplade grenar som växer utåt i flera

vägbeskrivning. Transaktioner kan bekräftas i storleksordning snabbare medan de förblir decentraliserade eftersom varje nod bara bekräftar den tidigare.

DAGs fördelar inkluderar:

 • Höga transaktioner per sekund (TPS)
 • Låga transaktionsavgifter
 • Nanotransaktioner och mikrobetalningar
 • Skalbarhet

DAG löser problemen med skalbarhet, höga avgifter och långa bekräftelsestider. Med DAG kommer stiftelsen att arbeta mot följande:

 • Lös skalbarhetsproblem för befintliga DLT: er
 • Skilja Apollo-plattformen från traditionell blockbaserad lagring genom att använda en förbättrad version av befintliga DAG-baserade protokoll
 • Behandla minst en miljon TPS (transaktioner per sekund).

ARKnet: Decentraliserad applikationsinfrastruktur

Stiftelsen utvecklar ARKnet, en decentraliserad applikationsinfrastruktur (dapp) inom Apollo-ekosystemet. Det gör det möjligt att skapa ett decentraliserat internet utan begränsningar av nuvarande blockchain-system. ARKnet kommer att vara den kraftfullaste decentraliserade applikationsinfrastrukturen på marknaden. Det kommer att erbjuda fördelar som säkerhet, transparens och uthållighet i operativa processer.

Dapps decentraliserar information, vilket gör datan oföränderlig och skyddad från yttre störningar.

Tokenization-plattform

Apollo-teamet vill utnyttja den fulla potentialen i en ny decentraliserad post-blockchain-infrastruktur.

“Vi kommer att lansera en förbättrad tokeniseringsplattform som gör att sömlösa smarta kontrakt kan utfärdas snabbt och effektivt”, säger McCullah. ”Det möjliggör utbyte av tokens direkt på vårt decentraliserade börs (DEX). Apollo Wallet kan också fungera som en ICO- och token-försäljningsplattform för omedelbar insamling. ”

Apollo strävar efter att vara ledande inom tokenisering genom att presentera:

 • Snabbare hastighet
 • Högre TPS (transaktioner per sekund)
 • Utgivande med ett klick
 • Enkelaste smarta kontraktsfunktioner
 • Framtidssäker teknik

Apollo Cloud

Apollo Cloud blir ett av de första decentraliserade, nästan gränslösa molnlagringssystemen. Det blir överkomligt och praktiskt.

Detta decentraliserade fillagringssystem gör det möjligt för alla att tjäna avgifter genom att dela upp hårddiskutrymmet med ett klick. Användare kan säkert lagra filer i nästan obegränsad storlek med säkerhet och integritet för decentralisering.

Med traditionell molnlagring som Dropbox tvingas användarna att förlita sig på ett centraliserat företag med strikta villkor och avtal, övergripande brottsbekämpning, KYC-krav samt centraliserade servrar som är utsatta för manipulation och åtkomst av personal och hackare.

Användarnas personliga information och känsliga filer ligger hos företaget. Dessutom är nuvarande decentraliserade alternativ kraftigt begränsade av deras motsvarande blockchain. Storleken är begränsad och lagring är inkonsekvent eftersom information som användardrivna noder tas bort tas också bort. Dessutom är kostnaden astronomiskt hög jämfört med traditionella metoder och opraktisk för flera eller stora filer.

Här är Apollo Cloud: s funktioner:

 • Data lagras i nätverket
 • Användare kan lagra sin information samt skapa möjligheter för andra att lagra data
 • Användare kan tjäna avgifter genom att tillhandahålla lagringstjänster

Nationellt valutainitiativ

Apollo kommer också att fokusera på att uppnå verklig massanslutning via sitt nationella valutainitiativ. Det ursprungliga målet är Afrikas kontinent, där stiftelsen har samarbetat med ADF-gruppen för att pitcha till alla 54 nationer på kontinenten på 1,2 miljarder.

Stiftelsen utvecklar verktyg för massanpassning, inklusive en lite plånbok-app. Mobilappen kommer att ha QR-kod samt säljarfunktioner. Detta kommer att hjälpa Apollo att få adopterad handlare globalt.

För uppdateringar, besök Apollo Foundation:

Twitter:     @ApolloCurrency

Telegram: @apolloofficialannouncements

Kontakt: [email protected]

Detta är ett betalt inlämnat pressmeddelande. Blockgeeks stöder inte och ansvarar inte för något material som ingår nedan och ansvarar inte för skador eller förluster i samband med produkter eller tjänster som nämns i den här artikeln. Blockgeeks uppmanar läsarna att göra sin egen forskning med tillbörlig aktsamhet kring det företag, produkten eller tjänsten som nämns i pressmeddelandet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me